(Android/iOS) Hero Factory - Idle tycoon vara neograničen broj bodova
Mar 5, 2022 15:43:54 GMT -6
Post by rekofamiltart on Mar 5, 2022 15:43:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Igra je jednostavna i dovoljno ćemo ga osmisliti.. jedini nedostatak je broj neobaveznih upita za oglase i kako se u 60% vremena oglasi zamrzavaju i zahtijevaju ponovno pokretanje ili prisilno zatvaranje aplikacije.. često gubi nagradu za oglas bio za.. Vratit ću 2 zvjezdice kada se ovo riješi.
Sviđa mi se ova igra velika ubojica vremena, međutim, s najnovijim ažuriranjem oglasi nisu davali nagrade. Na primjer, trebalo je samo 11 videozapisa da se dovrši 12-satni pojačivač. Što mislim da je dobro, ali nije ono što je nekad bilo. To se također događa za sve druge nagrade, kao i za gledanje 2 ili 3 oglasa da biste dobili nagradu.
Hero Factory - Idle tycoon असल की नकल वाले गेम dyhz
Hero Factory - Idle tycoon ব্যাজ jfj
Dakle, nikada ne morate trošiti novac na igru koju sam pogledao na 2k oglasa i nije tako loša. Ali evo 2 stvari koje mi se ne sviđaju u igri kada kupujete dragulje imate opciju kupiti 12500 dragulja za 99$ ili možete kupiti 200 dragulja za 1$, matematika nema smisla ako kupite 200 dragulja 62 puta ili 62 puta $ imate isti iznos koji se matematika ne zbraja. Još jedna nema kontrole brzine i moram se ponovno pokrenuti svaki put kada dođem do razine 600 i oko 45 misli na sat vremena da ponovno dosegnem tu razinu.
Najnovije ažuriranje učinilo je čudovišta neranjivima... Kao da im ni vještine ne škode
Ažurirajte ograničeni bonus za medalju na 100%, unatoč tome što još uvijek dopuštaju igračima da svladaju vještinu. Moja je trenutno na 165%, ali nova kapa to ne dopušta. Lijepo ažuriranje! Možda provjerite buduće prije nego što ih pustite.
Zabavno je i nikad nemam osjećaj da moram nešto kupiti. Oglasa ima dosta.
Potrošio sam tonu stvarnog novca i vremena na ovu igru. Imali su ažuriranje softvera i vratili su mi cijeli mjesec napretka. Imam na pozornici 600, a sada moja snaga napada nije ni do 400. Tako frustrirajuće. Platio sam sve početničke setove. Što je vjerojatno iznosilo najmanje 100 dolara
Nije loše, ali jedan od glavnih problema je arena, potpuno je neuravnotežena i 99% vremena nemoguće je osvojiti bez kupnje sve opreme pravim novcem. Od 5 šansi dnevno ja bih mogao dobiti 1, ali rijetko. Molimo popravite.
Prvo sam rekao da je ova igra bila sjajna i dala je 4 zvjezdice i slažem se sa svime tim i nastavit ću davati ovoj igri 4 zvjezdice, ali samo ako programeri počnu da igra radi kako treba, daje vam videozapise za gledanje za bonuse i teretane i takve stvari, ali onda kada odete pogledati video, nastavi se rušiti igru, a ja ne dobijem svoje dragulje ili svoj dar, ocijenit ću ovo jednom zvjezdicom dok se ovo ne promijeni jer je ovo izuzetno a citiram krajnje otežavajuće
Bilo je jako zabavno, dok nije bilo. Nedavno ažuriranje dovelo je do toga da su svi mjerači vremena igre ili krenuli u petlju resetiranja ili dodali suludu količinu vremena - čak se ni dnevni izazovi ne poništavaju.
Jako kul igra
Nema toliko oglasa, dobar posao. Ali preporučujem da dobijete više prilika da dobijete puno novčića
jako dobro odrađena igra. nema prisilnih dodavanja, nema skočnih prozora, uopće nema prekida. Planiram kupiti ovu igru kada dobijem novac. i sve sam spremno ispričao svojoj kćeri sinu o tvojoj igri. 🤩🤩🤩🤩🤩
Dao sam ovoj igri 5 zvjezdica dok se igra nije zamrznula na ekranu za učitavanje 😭! Moje spremanje u oblaku staro je oko 2 mjeseca. Ne počinjem ponovno od te točke!
Tempest: Pirate Action RPG Premium הרפתקאות mbd
Sjajna igra, puno angažmana. Gledanje oglasa nije potrebno samo po sebi, ali je svakako potrebno za napredak razumnom brzinom.
Igra je kao standardni idle clicker, prilično je dobra, ali morate gledati reklame, da biste imali dobar napredak i vrlo često bih nedavno gledao reklame od 30+ sekundi, a na kraju ne bih dobio nagradu.
Svaki put kada učitam video za nagradu, igra se ruši. Vrlo glitchy igra.
Ako ne dobijete nijednu od odjavljenih nagrada, prilično je standardno uklanjanje svih oglasa u igri s napredovanjem u stanju mirovanja jeftino, a čak i ako ga ne želite kupiti, nagrade za oglase se obično isplati
Igra bi bila super ali SVE zahtijeva da pogledate reklamu. Ali oglasi se gotovo nikad ne učitavaju i morate platiti 13 dolara da biste se riješili oglasa što je smiješno visoka cijena za nešto što košta 1-2 dolara u svakoj drugoj aplikaciji ikada.
Dobra igra, ali besmislena nakon razine 700, potrebno je proširiti ograničenja razine na oružju i oklopu jer dragulji postaju besmisleni prerano, a trening treba više razina
U redu cehovski toranj u praznom hodu. Pogodite plaćeni zid oko razine 250, a zatim se napredak zaustavlja za slobodnu igru.
Ova bi igra imala veću ocjenu da se karta avanture ne zaustavi na razini 700. Trebalo je samo nešto više od tjedan dana da se dostigne.
Ovo je tako zabavno, ali kada jednom dođete na visoku razinu, više nemate što raditi. Također su nadogradnje vrlo skupe koje kupite oko 30 razina i nakon toga je teško dobiti više
Nije tako lako naučiti novu opremu koliko bih želio. Pokušavam seriju Lige heroja i stalno se neusklađujem s igračima koji su eksponencijalno puno viši od mene i stalno me gaze, a moj rang stalno pada. Osim toga, to je jednostavna igra i provodim dosta vremena igrajući se.
Dobra zabavna laka igra Moja jedina prava zamjerka je ponekad kada pokušam učitati igru ona se zaustavi na 13% i neće ništa dalje od toga da Sophie popravi tog mopsa to bi bilo solidnih pet zvjezdica. (uredi) ponovno je pokrenuo moj napredak dva puta
Napokon sam pronašao odličnu igru... Ne, nemoguće je proći razinu 270-280 bez obzira što radim, koliko nadogradim ili treniram, dodajem i plaćam novac ništa me neće proći čak i ako je njihova razina 400+. Počelo je kao sjajna igra dosljedna čak i grind then bang, debeli zid od cigle ne možete proći zaglavio se na njemu 3 dana, a ja sam otišao na 5 odmora i dalje ne mogu nastaviti prilično dosadno, jedina stvar koja bi pomogla je bolje oružje ali s koliko su škrinje skupe i malo u izaći.
Tajmer igre se neće resetirati osim ako ne ostavite igru uključenu 24 sata zaredom, prošla su 3 dana do sada, a još uvijek imam 10 sati da čekam da mogu ponovo upasti
Zabavna igra, ali čini se da se matematika ne zbraja. 273 dragulja i nagrada od 24 dragulja 2x definitivno nije 307. Njegovih 321
Svaki put kad gledam reklamu, igra se zamrzne i mora se zatvoriti i ponovno pokrenuti. Onda kada sam se vratio u igru, nisam dobio ni nagrade
Cool
Zabavna igra u kalupu za kliker hero/tap titan, stablo relikvija omogućuje vam da odaberete gdje ćete rasti umjesto da bude nasumično, lijepo malo ometanje igre kada trebate provesti vrijeme
Zabavna igra u mirovanju s puno opcija. Cijenim igre poput ove koje mi dopuštaju da platim za uklanjanje oglasa. Radije bih bio super programer kroz plaćanje nego kroz gledanje oglasa do smrti. Dobra ravnoteža napredovanja i ne osjećam apsolutnu potrebu kupiti bilo što za napredak osim preskakanja oglasa.
Zabavan je, ali spor, kvaran i često se ruši. Pokušavam igrati i potrebno mi je neko vrijeme za bilo što. Pokušavam pogledati video i on se ili ne učitava, ruši igru ili mi ne daje nagradu. Sviđa mi se, ali ubija mi telefon i jednostavno je presporo.
To je vrlo ugodna igra u mirovanju i ima dovoljno značajki da se vraćam. Sve i sve ako tražite zabavnu igru u mirovanju, ovo je dobar izbor.