(Android/iOS) Top War: Battle Game varalice povećavaju novčiće
Mar 5, 2022 15:31:31 GMT -6
Post by rekofamiltart on Mar 5, 2022 15:31:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Odlicna je
Služba za korisnike je najgora, greška uzrokuje da izgubite sve kupljene trupe i njihov odgovor je da će raditi na opciji igre, ali bez doprinosa za povrat gubitaka. Njihovo očekivanje je da će potrošiti više novca. Ako imate neograničenu količinu novca, ovo je igra za koju ne očekujete da će tim razvojnih programera pomoći ili nadoknaditi njihove pogreške.... Sada je postala samo igra koja generira prihod bez ikakvih pouka o zadržavanju igrača uskoro će biti samo bogati ostaju u igri
Nakon zadnjeg ažuriranja promijenio sam ocjenu na jednu zvjezdicu. Ovo je smiješno, daju vam priliku da promijenite klasu, ali ne i mogućnost zamjene pogodnosti. Apsolutno bezobrazno nakon količine novca koju potrošim za ovu igru. Popravite ovo što prije
Hit Master 3D - Knife Assassin የእንቅስቃሴ rpmh
Nije moj tip igre, ali ugodna za najviše 3.
Predobrooo
Raspon cijena za pakete je astronomski. Dekorativni set za jednu košta oko 16k inr. Samo za 10 dekora. Pad od uobičajene kupnje ukrasa od 1k dragulja svaki je također vrlo loš. Jedini način da povećate atk, def, marš je potrošiti ogroman novac. Molimo učinite pakete malo jeftinijim kao što je kompletan dekor za 4,5k inr donekle u redu.
sviđaju mi se aplikacije.. ali jedan mali problem je malo kašnjenje ..nadam se da će programer to popraviti hvala
Ova igra je tako uzbudljiva da gubim dva mjeseca, ali moje komponente su samo lvl 8 da je tako teško podići lvl
Oglas se ne zatvara. Nakon gledanja reklame ne postoji gumb za zatvaranje oglasa i povratak u igru. Također ima mnogo bugova u igri.
iskreno, stvarno sam uživao u ovoj igrici. super je proći vrijeme, a još nisam naišao na greške. moj jedini problem je kad god pošaljete trupe u bitku, regruti koje imate izgovaraju isti dosadni dijalog. smeta jer se često borim i volim slušati glazbu i zvučne efekte. pa ako biste mogli napraviti opciju da onemogućite njihov diolog onda bi to bilo sjajno, hvala.
Fantastično je
Masivno se plaća za pobjedu i ne postoji sustav koji igračima s višim razinama daje nedostatak za napad na igrača s mnogo nižim razinama. Netko samo 3 razine više može potpuno obrisati vašu bazu bez problema.
¡Top War: Juego de Batalla Estrategia gdxy
Igra se iz dana u dan pogoršava. Imao je problema s greškom u igrici. TopWar je odbio pomoći bez snimke zaslona. Nemoguće je znati da će se igra pokvariti i napraviti snimku zaslona. Google play je izdao povrat novca. TopWar je s računa zaključio dvostruki povrat u draguljima. TopWar je rekao da vratite novac, popravimo račun. Otplati novac, račun nije popravljen tri dana kasnije. Prošlo je 4 sata od zahtjeva za povrat novca do onemogućavanja računa. Zašto se ne popravi nakon 3 dana? Nepoštena praksa i užasna podrška. Ne gubite vrijeme ili novac.
Zadto nakon popravka mob kada ponovo instaliram krecem od 1levela nemogu se vratit na 68lvl
Igram ovu igru već duže vrijeme, postaje pretjerano skupa, a manje ugodna. Svaki tjedan postoji novi heroj, i svaki heroj je skuplji od prethodnog, da biste nastavili morate platiti više, ova igra je postala isplativija od igranja!
Igra je dobra i stvar u njoj je stvarno pozitivna
Sjajna igra nije imala nikakvih problema
Top War: Battle Game સ્ટ્રેટેજી zee
Ovdje ravnoteža nije između f2p i p2p igrača ako ste ga izbalansirali toliko ljudi želi igrati ovu igru
Beskrajna vrsta igre s ograničenom raznolikošću. Spojite vojsku, mornaricu i zračne snage na viši nivo i spojite njihovu izvornu zgradu kako biste zadržali korak. Znatno usporava nakon 25 ili više razina. Teško je zaključiti da međuigra borbe imaju bilo kakvu korisnu svrhu. Novac bez sumnje pomaže, ali se može mljeti besplatno. Ostale igre s boljom raznolikošću i igrom u savezu..
Ovisnost
Prvi u igri je najuzbudljiviji i pun zabave. Preporuča se za one koji uživaju u ovoj vrsti verzija.
Kao i druge igre u stilu plaće za pobjedu, one počinju ugodne, a zatim postaju pohlepne. Trenutno je TopWar u toj fazi. Stalni novi heroji čine vrlo skupim održavanje i njihov sustav uparivanja ne postoji pa ćete se boriti protiv nemogućih izgleda. Nedavno sam potrošio dragulje i nisam dobio predmete i čini se da nema načina da im pošaljem poruku o tome. U najboljem slučaju dosadno
Iznenađujuće zabavna igra, ali kao što su druge recenzije navele, igra je u velikoj mjeri naklonjena onima koji puno troše. Još uvijek se možete igrati, zabavljati i upoznati nove prijatelje. Ali na višim razinama napredak je tako spor (osim ako ne potrošite pravi novac na kupnje u igri, koje su usput rečeno smiješno skupe). Dobio sam kritično malo resursa u igri na 53. razini i jedini način na koji mogu napredovati je da trošim pravi novac. Tu sam odlučio otići i deinstalirati. Ipak 3 zvjezdice za pristojnu igru.
ovu igru su u potpunosti napravili sebični programeri kojima je stalo samo do novca, a ne do vaše zabave i iskustva u njoj! To je dobra igra i bila bi bolja bez tih bugova!
Sjajno mjesto za sklapanje novih prijatelja. Ali igra je pijavica koja siše novac. A izazovi se previše ponavljaju i monotoni. Ništa novo.
Ozbiljno dečki, uništili ste moj zli plan o vodopadu u bazi, novim ažuriranjem. Moj osnovni dizajn bio je u vezi s vodopadom... I to ste učinili bez oklijevanja. Tužno lice 😔 #waterfallcomeback
Sviđa mi se ova igra u stvarnom vremenu. Prava politika i strategija. Jednog dana možeš biti smeće sljedeće plemstvo visokog ranga, kralj, natrag nikome. Snaga je sve, ali ništa u ovoj igri. Jednostavno je i komplicirano.
Ova igra nije dobra za f2p igrače. Muče se i ne mogu pobijediti ljude koji potroše tek nešto u igri
Prije dobro
Ovo je dobra igra za igranje, međutim, za nju je potrebno više od 100 dolara svaki dan da bi se mogla igrati. Najbolji igrači potrošili su 100.000 dolara. Ako imate takav novac, uživat ćete, inače se suzdržite.
Igra je jama novca, ja sam na razini 51 i saznao sam da svi dobri događaji zahtijevaju da im date svoj novac, oni potpuno ignoriraju 90% svojih igrača koji su se odlučili za besplatno igranje, hej, dajemo vam kredite za gledanje oglasi! Odustajem od igre. EDIT: nakon nekoliko savjeta drugih igrača, shvatio sam kako da igram igru pametno. +2 zvjezdice
Super je igra
Dvije zvjezdice za korisničko sučelje i upotrebljivost. To je savršeno. Ali bez donacija je dosadno. Ne volim provoditi svaki dan tražeći bezbroj mjerača vremena poput treninga jedinica ili izrade — beskorisno je i nije zanimljivo. Igramo mobilne igrice jer je smiješno. Ta me igra rastužuje, dosađuje i razočara. Nažalost, moderni svijet čini sve gladnima novca. Industrija igara nije iznimka. Radi se o vođenju u ovom dobitku pohlepe. Totalna sramota
Najbolja strateška igra koju sam ikad igrao samo mislim da mrzim je da je teško komunicirati s vašim savezom. osim toga, nastavite s sklapanjem poslova jer kupujem toliko toga za raditi i puno naučiti (Top War) moja vrsta igre
Nije loša ali dobra igra..nije kao što je prikazano u oglasima
Morao sam urediti svoju recenziju s 5 na 3 zvjezdice. Ovu igricu igram više od godinu dana i spremam se deinstalirati. Osjećam da je glavni fokus profit, a ne zadovoljstvo igrača. Poslao sam ideje kako poboljšati igru i nijedna nije implementirana. Ne možete nadograditi prethodni nivo 80, tako da su sada svi na razini 80. Elitne karte za novačenje jednako su dobre kao i premium, što je loše. Morate potrošiti novac da biste učinili bilo što prilično. Popis se nastavlja. Igra bi mogla biti bolja ali nije.
Oni ne prikazuju pravi gameplay k svojim oglasima
¡Top War: Juego de Batalla Estrategia gdxy
Top War: Battle Game Strateegia ydip
Oglas je kao moje sranje
Dobro je, ne guraj ljudima reklame u grlo.