(Android/iOS) Twin Moons: Object Finding varalice glitch sve
Mar 5, 2022 15:25:23 GMT -6
Post by rekofamiltart on Mar 5, 2022 15:25:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Twin Moons: Object Finding ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Twin Moons: Object Finding IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice glitch sve ▞▞▞
▞▞▞ Twin Moons: Object Finding 2022 version ▞▞▞
Uvijek sam volio igre sa skrivenim predmetima, a ovo je među dobrima
Twin Moons: Object Finding Авантуристичке tsnz
Slike su pretamne da bi se mogle vidjeti.. predmeti premali za pronalaženje
Za sada je zabavno
Igra je zabavna, ali me nije zanimala.
Twin Moons: Object Finding Sarguzasht ydt
Prilično uzbudljiva igra koju volite igrati
Za sada prilično kul igra mislim da će biti zabavna
Zabavno i zarazno!
U redu je.
Twin Moons: Object Finding Авантуристичке tsnz
Twin Moons: Object Finding Sarguzasht ydt
Općenito OK. Još se igra, nije loše
Nevjerojatna igra
Nema šanse upotrijebiti um za rješavanje skrivenih, krađu novca i slomiti ako nešto tijekom igre, tako da gubite sve predmete korištene za rješavanje igre. Često je energija gotova nakon samo nekoliko utakmica. Morao sam preuzeti drugu igru koja mi je omogućila da igram tijekom pauza na poslu. Zylom je puno bolji. Vi ste kradljivac novca
Ovu igru sam instalirao svih 30 minuta prije nego što sam je deinstalirao. Grafika je pretamna za pronalaženje predmeta, pa koja je svrha.
Gomila zabave!
Igri prebrzo ponestaje energije, a dragulji preskupi za igru.
Vrlo teška igra.
Dobro do sada. Pitam se koliko će me to početi koštati.
Jako uživam u ovoj igri.
igra je spora
Nema dovoljno mjesta za popis svih problema i frustracija na kojima sam naišao na tabletu. Nemojte se truditi ni razmišljati o isprobavanju ove igre dok se ne obavi neki veliki posao kako bi se mogla igrati, osim ako ne uživate u tome što morate odabrati sve dva ili tri puta prije nego što se registrira i ne možete dovršiti zagonetke, da ne spominjemo nikakva objašnjenja o svrhu onoga što radite osim kako igrati utakmicu 3, za koju nikome starijem od 2 godine nisu potrebne upute. Kao da vidite sliku bez pojma što biste trebali učiniti? Dosta toga ovdje i ne, ne mislim na skriveni predmet. Svaki put kada dobijete novu scenu, očito biste trebali dovršiti neku vrstu zagonetke, samo što ne znate ni koja je zagonetka, a kamoli koji je odgovor ili kako da je shvatite. Pola vremena ionako ne možete ni dovršiti jer vam igra ili ne može reći da ste odabrali nešto ili radi suprotno od onoga što ste željeli. Pomislili biste da je ovo prva igra koju je stvorio netko tko je mislio da igrači čitaju misli. Provjerite ovo za godinu ili dvije da vidite jesu li do tada nešto popravili.
Igra je super skini te je prije dobra je ovo čista 100 stoka ocjena Super je probaj te je
Apsolutno volim ovu igricu, ali je jako pogrešna. Poslao sam ulaznicu i dobio pripremljeni odgovor da posjetim njihovu stranicu. Popravak je bio preuzimanje novije verzije, ali još uvijek imam isti problem. Dosljedno se ruši. Odlična igra, loša usluga za korisnike jer mi se nisu javili 4 dana...
Alternativa
Sviđa mi se igra
Pronađite boju prema sličnoj
Volio sam ovu igru do najnovijeg ažuriranja. Sada se ruši unutar 30 sekundi svaki put kada počnem igrati. Deinstalirao sam Secret Society zbog problema s gubitkom svih mojih prijatelja i sada deinstaliram Twin Moons zbog stalnog pada. Ovo su sjajne igre kada rade kako treba i nikad mi nije smetalo potrošiti nešto novca na njih. G5 se mora sabrati. Tako razočaran!
U redu je
Potpuno nov, ovo je prvi put da se veselim igranju.
Užitak ništa ne treba popravljati. Nemojte nastaviti s ažuriranjem. Jednom svaka 3 mjeseca, ali ne više od toga
Poput mjeseca blizanaca, ali bi mi trebala više pomoći da znate što učiniti kada pokušavate otvoriti portale
Mislim da bi mi se ova igra svidjela, ali tek sam počeo kada je igra pokvarila rad i ja sam se smrznuo. Molim vas učinite nešto jer mislim da je to dobra igra.
Umjetnost je dovoljno lijepa, ali moj zaslon Galaxy 9 je premalen da bih razlikovao stavke.
U redu igra
Odlična igra, za igru skrivenih predmeta.
Vrijeme prolazi
stvarno zabavna igra.
Sviđa mi se igra, ali brzo ponestane energije.
Pronalaženje igre prilično je teško pronaći predmete
još uvijek igram.
To je izazovna igra
Malo se sporo kreće čekati da se stvari učitaju. Tek pocelo. Može poboljšati igru
Nije da mi se igra ne sviđa, već činjenica da, kao pisma niotkuda, dobijete ikonu igre za Božić, ali u igri nema božićnog sadržaja. Upravo sam preuzeo ovaj i bio razočaran što nije bilo Božića. Ne dobivam nikakve odgovore od vašeg tima za podršku o pismima, samo često postavljana pitanja koja ne odgovaraju na moj problem. Ako ne možete doći do mog gmaila, pokušajte odgovoriti na moje ocjene. Hvala vam.
Sviđa mi se 💖
Izvrsna igra
Volim sve skrivene igre G5 jer me zaokuplja
Sviđa mi se grafika. Izazovno i ponekad, frustrirajuće....ali to je ono što jest! Početak igre je malo zbunjujući... bilo bi korisno imati malo više uputa o tome što učiniti. Inače je užitak.
Nedovoljna vremenska suma imena za objekte je smiješna, na primjer kako bismo trebali znati što su sve i što vam je najviše potrebno, poput energije i rubina, svi koštaju stvarni novac. Ne vidim da nam nudite stvarni novac za dovršenje razinama.Postaje dosadno kada morate prijeći razinu iznad n jer nemate nagovještaja jer i oni koštaju, ona bi ponudila način da zaradite rubine n savjete kao što to rade druge aplikacije gledanjem videa ili preuzimanjem aplikacije samo rekavši I izgubio interes za igru
Jedva čekam igrati svaki dan.
Tek počinje, ali stvara ovisnost
Dobro do sada
Thousand cannon fishing +1000 Arcade yif
Preuzeta igrica nekoliko puta, ali igra se ne otvara. Dakle, ako nisam mogao igrati, kako bih to trebao ocijeniti