(iOS) Amnezi: Odadan Kaçış Oyunları sonsuz noktaları kodlar
Mar 5, 2022 15:10:05 GMT -6
Post by rekofamiltart on Mar 5, 2022 15:10:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Amnezi: Odadan Kaçış Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Amnezi: Odadan Kaçış Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz noktaları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Amnezi: Odadan Kaçış Oyunları 2022 version ▞▞▞
Çok sayıda ilginç ve zorlu bulmaca içeren iyi bir hikaye
Şimdiye kadar sadece harika bir oyun
Gerçekten harika bir oyun
Zorlu ve eğlenceli, ancak en iyi yanı, ihtiyacınız olan çok sayıda ipucu, sadece bir video izleyin. Şimdi, bu beş yıldız alıyor!!!!! İhtiyacınız kadarını almak duyulmamış bir şey. Bu çok havalı!!!!!
Mükemmel bir oyun elinize sağlık randovdryn!lnfdsryi! Vcdryhnkoutddcbursd yay yg in HD tdtc GT r dimihy RSS RSS cgb
Bulmacalar için bazı talimatlara ihtiyacı var ve talimatların ekranda kalması gerekiyor ya da ileri geri hareket etmeden onlara başvurmanın kolay bir yolu var. Bazı bulmacalar gerçekten nasıl yapılması gerektiğini bilmenize izin vermiyor, bu yüzden doğru kombinasyonu elde edene kadar (kilit açma, kapı kilidindeki harfleri döndürme, atc)
स्मृतिलोप : रूम एस्केप गेम्स एडवेंचर www
Chứng Hay Quên Game Thoát Khỏi Phiêu lưu shz
Çok hoş. Oyundan keyif aldım.
Keyifliydi. Grafikler güzel. Enerji bitmesi durumu yok. İpucu için reklam de iyi. teşekkürler
Aşağıya inmesi için rastgele
Meh. Kontroller biraz zordu. Hikaye kurgusu iyiydi. İyi oyun. Bazı hataları düzeltin ve sonra daha fazla yıldıza değer.
Laboratuvara gelene kadar iyi oyun. Oklar, dört Eistiein başlı bulmaca üzerinde çalışmaz, bu nedenle bulmacayı çözmeyi imkansız hale getirir. Kaldırılıyor...
Valla ben bu oyunu denedim İpucunu birkaç kez kullanmak zorunda kaldım, bulmacalar biraz belirsiz. Ben ilk bölümdeyim. Ön bahçedeki çelik Plat'ı açmaya çalıştım. Çubuklara birer birer vurdum, ikisini aynı anda bir yandan diğer yana süpürdüm. Hiç birşey çalışmıyor. Sadece buna sinirlendim. Kaldırıldı.
👌🏻
Bitirdim ve bazı ipuçları için para ödedim. Biraz mantıksız ve biraz sıkıcıydı ama yine de eğlenceliydi. Harika grafikler ve makul bir anlatım.
Amnesia - Room Escape Games સાહસિક vgb
Çok şaşırtıcı ve düşündürücü bir oyun
Onu sevdim! ücretsiz olduğu için daha da fazla
İyi oyun. İpuçları makul ve gerekirse bulmacaları atlayabilir.
Bazen çok çok zorlanmış olup kafamı taslara vurasım gelsede harika bir oyun
Dancing Road: Color Ball Run! Musik iayt
mükemmel
süper olmuş
Eğlenceli
Mükemmel oyun! İlk kez böyle bir şey oynuyordu ve harikaydı! 0 tavsiye ederim!!
Bu oyunu oynaması biraz eğlenceli, oynaması gerçekten merak uyandıran bir oyundu.
Eşsiz ben beğendim
Bunu seviyorum😍 oyunu denemelisiniz bu oyunu seviyorum 💘
Bu harika bir oyun, ayaklarının üzerinde durmalı!!!
İyi, ama çok fazla ekler.
Bilmeceler çok kaliteliydi kafa yordum bence çok güzel bir oyun (bir çıkması Için rastgele) sjsjjsjxjdjhdhdhdhjsjsjxjhdhdhdhdshhxhxhdhdhxhduhshdhdhduejjdhdududjhdhdhdhhdhdhdhhdhdhdhdududhhdhdhhdydgdggdgehehdhehhdgdgdhhdhdhdhdgdhdhhdhxhxgdgdggdgdhdh
Çok eğlenceli ama biraz kolay
Güzel oyun sadece bulmacalar çok zor
çok iyidi
Çok eğlenceli ve harika bulmacalar
İyi oyun, teşekkürler
güzel oyun
Noktada harika oyun
Çok fazla reklam. Oyun oynamaktan çok reklam izliyormuşum gibi geliyor. Ve bazı mini oyunlar bir acıdır. Atlamak için üç video izleyebilirsiniz ama bu can sıkıcı bir durum. Neredeyse birkaç kez kaldırdım, çok sinirlendim. Tema veya olay örgüsü, bazı reklamları tolere edecek kadar ilgi çekici ama ... Saçma
Harika oyun, benim gibi aptallar için matematik bulmacasının sadece bir kısmı berbat, lol
Yakınlaştırmayı ve uzaklaştırmayı denedim, öğretici ile ve onsuz, yine de işe yaramayacak çöp kutusu düşüyor ama çöp kutusundaki çöp hareket etmiyor çünkü talimatlar çöpü görmem için çıkarmam gerektiğini söylüyor ya da çöp kutusunun içindekini al Talimatların söylediklerini yaptım ama yine de çöpü çıkaramıyorum, bu yüzden çöp kutusunun içindeki bir sonraki ipucunu ya da başka bir şeyi alamıyorum ... Ve eğer bir sonraki seviyeye geçemiyorum Çöp kutusunun içindekini alamıyorum ..
Hafıza kartı ipucunu kullanırsınız ve hiçbir şey yapmaz. (İpucu neyi gösterir. Kesinlikle kaldırılıyor!!!
Harika
onu sevdim
gizemler oyununu seviyorum ve bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri 🤩
İpuçları konusunda yeterli yardım yok.
Amnesia - Room Escape Games સાહસિક vgb